írta: Ina May Gaskin

Ina May Gaskin a világ legismertebb bábája, akivel a magyarországi bábák közül is sokan találkozhattak, hiszen kétszer is járt nálunk. Első könyve, a Spirituális bábaság – mely új korszakot nyitott a modern bábaság történetében – több mint 300 millió példányban jelent meg a világ sok nyelvén és országában.


Új könyvének legfontosabb célja, hogy felülírja azokat az újkori mítoszokat, amelyek a nőkben és leendő anyákban élő félelemért felelősek a szüléssel kapcsolatban.
Ina May Gaskin otthona és munkahelye a modern bábaság bölcsőjének számító legendás Farm. A Tennessee állambeli település története a hetvenesévek elején kezdődött, amikor 300 fiatal iskolabuszokból kialakított lakókocsikkal útnak indult San Franciscoból, hogy az Alternatív Nobel-díjas Stephen Gaskint elkísérje előadóturnéján. A hét hónapos utazást követően a karaván letelepedett. A ma is nagyrészt önellátó gazdálkodást folytató közösségek bábaközpontja tette világhírűvé, ahova ma már külföldről is érkeznek nők, hogy gyermeküket művi beavatkozás nélkül hozzák világra. A Farm bábáinak legfigyelemreméltóbb eredménye, hogy a szülések 98,6 %-a természetes módon, hüvelyi úton zajlik!Ina May Gaskin otthona és munkahelye a modern bábaság bölcsőjének számító legendás Farm. A Tennessee állambeli település története a hetvenesévek elején kezdődött, amikor 300 fiatal iskolabuszokból kialakított lakókocsikkal útnak indult San Franciscoból, hogy az Alternatív Nobel-díjas Stephen Gaskint elkísérje előadóturnéján. A hét hónapos utazást követően a karaván letelepedett. A ma is nagyrészt önellátó gazdálkodást folytató közösségek bábaközpontja tette világhírűvé, ahova ma már külföldről is érkeznek nők, hogy gyermeküket művi beavatkozás nélkül hozzák világra. A Farm bábáinak legfigyelemreméltóbb eredménye, hogy a szülések 98,6 %-a természetes módon, hüvelyi úton zajlik!

Kiadja: Jaffa Kiadó 2006
ISBN: 963 9604 21 6
Oldalszám: 271