Miert szentimentálé? Mert szöges ellentéte vagyok mindannak, amilyen egy szentimentális ember, ezért lesz történetem eltérő a megszokottaktól. Adhattam volna más címet is, de az nem en lennek!

A hűtőmágnes. Igen! A nyeremény hűtőmágnes, amiben benne van a képetek! Féltve őrzött kincs!!!

Ugye 2013. szeptember 19- re voltam kiírva. Ha én azt előre tudom, hogy a megadott dátum ennyire tájékoztató jellegű… Még aznap bizakodtam… Másnap még mindig… Harmadnap… nos… Kezdtem csüggedni.

Emlékszem, ahogy tartottad a lelket bennem, én meg minden egyes nap félve jelentkeztem be, mert Márk még mindig bent gubbasztott. Biztosra veszem, hogy a SAMPON miatt nem volt hajlandó megszületni, amit kétszer is megfőztem és megittam. Ami biztos, életemben nem ittam még ennyire katasztrófálisanborzalmasanrossz teát. De én, mint hős Anya, vállaltam a gyermekemért. Vagyis magamért, mert már akkor nagyon terhes voltam. Minden segítő szándékú tanácsod ellenére sem indult be a szülés.

2013. szeptember 26- án, délelőtt, végképp elkeseredve hívtalak, hogy ma se lesz semmi, de 27- én indítják a szülést. Volt elkeseredés, nem kicsi. Ezért döntöttem úgy, hogy beintek az egész szülés előtti macerának. Kétnaponta vizsgáltak, teleszaladt a hócipőm. Irány Veszprém,  az állatkert. Ez a lelkesedés, ez a mérhetetlen tettrekészség a lakásunkig ki is tartott. Események eseményeket követtek, de a lényeg. Miután elcsendesedett a lakás, úgy gondoltam pihenek én is… de egy hang közbeszólt. Ez a hang nem volt más, mint a PUKK! És a buli elkezdődött!

Hatalmas pánikba estem, hiszen kis idő után azt éreztem, nyomnom kell. Megijedtem, hogy Nélküled nem fogom tudni megszülni Márkot, ráadásul otthon vagyok. Bementünk a kórházba és ott oxitocinra kötöttek a meconiumos magzatvíz miatt. Aztán megérkeztél ! Nem tudom, hogy csináltad, hogy ennyire gyors voltál, de gyanítom, használtad a csillagkaput!

Innentől kezdve nem sok tiszta pillanatom volt….sajnos. De emlékszem arra a nagyon finom illatú olajra, hogy nyugtatsz, hogy segítesz és arra a mérhetetlen nagy aggodalomra, amit éreztem, hogy nehogy összeroppantsalak. Hogy számolok el így a Családodnak, hogy: „Jól ment a szülés, Andi nagyfokú halláskárododást szenvedett, mert bőgtem vajúdás közben, mint a jak párzáskor, természetesen a fülébe, valamint kissé összeroppantottam, mert nehézbombázóként funkcionáltam. A hisztimről ne is beszéljünk, amitől garantáltan megőszült.”

Emlékszem, hogy kértél, állva vajúdjak, mert kibírhtóbb, emlékszem a méhszájpuhító injekcióra, amit megkérdeztem, hogy fájdalomcsillapító-e….A válasz: „Van benne az is!”  Az első 15 percig hittem benne….  Aztán  már nem .

Vizsgálat vizsgálat után, majd mikor azt mondta a kimondhatatlan nevű főorvos, hogy este kilencre megszületik a Kicsi….nem akartam hinni a fülemnek. Annyira szét akartam már akkor szakadni. Gondoltam, megpróbálok programozni és gyorsan kimondtam, hogy este hétre megszületik Márk.

Így is lett.

2013. Szeptember 26- án, 19. 00- kor megszületett Hajnal Kende Márk, tökéletes paraméterekkel. 3620 grammal és 56 centiméterrel.

A mai napig hálás vagyok, hogy vállaltál bennünket, hogy messziről, pillanatok alatt mellettem voltál! Köszönöm a türelmed, a kedvességed, a humorod, azt a sok jó és bíztató szót, a Fiamat és azt, hogy MIATTAD merem vállalni a harmadik gyermeket!

Ne feledd, medence party lesz!  A megbeszélt május nem jött össze, de kinézek egy kellemes, nyári hónapot és találkozunk nemsokára.

Viszem a krémeseket, a kávédat, mert azokkal sajnos elmaradtam, valamint spéci, honvédségi füldugót, hogy ne károsítsam tovább hallásod.

Azt viszont előre leszögezem, hogy NO MORE SHAMPOO

Köszönöm, hogy megismerhettünk és köszönöm a segítségedet!

Hálás vagyok Neked azért, hogy megmutattad, lehet szép a szülés és elhiszem Neked, hogy lehet még ettől is szebb ! Köszönöm, hogy elolvastál!

Záró akkordként jöjjön az „Akkor és most” című rovatunk , melyben két kép kerül bemutatásra. Az első kép a Kedvenc képem Rólatok, mely elem megtalálható a nyeremény hűtőmágnes képtartóban. A második kép címe akár az is lehetne, hogy: „Miből lesz a cserebogár”

Alig várom, hogy újra találkozzunk, hogy újra találkozz Márkkal és Hangával  !

ÖLELÉS!