Előre leszögezném, hogy ez nem egy kampány levél, így ne várjon senki égig érő magasztalásokat! Ezek csak őszinte szavak, sorok lesznek. Nem ígérem, hogy rövid leszek, de azt sem, hogy unalmas.

A mi történetünk ott kezdődött az Andival,hogy 2011-ben elhatároztam,hogy szeretnék még egy babát. A bébi nem váratott magára sokáig, talán 1-2 hétig. 4.gyermekemet vártam, 3 császárral a hátam mögött, és elhatároztam,hogy ezt a babát én megfogom szülni! Andi és az orvosom is mindenben támogatott! Andi az első perctől fogva nem pusztán a dúlám volt, hanem annál is több. Rendbe tette a lelkemet,hogy a nagy napon igazán úgy működjön a testem ahogy szeretnénk, és valljuk be:azért ez nem kis feladat!! Neki sikerült! Mindig ott volt amikor kellett, de soha nem éreztem azt, hogy terhes a jelenléte.1 percig sem volt sok. Az utolsó hónapokban bizonyos praktikákkal pedig rendbe tettük a testemet is! Ép testben ép lélek. Mire elérkeztünk a 9. hónaphoz szerintem Andi már úgy ismert engem, mint a saját testvérét. Ha nem így lett volna, akkor nem is tudta volna, hogy MOST kell elindulnia hozzám mert szülünk. Félelmetes, de Ő elöbb olvasott a sorok között mint én!! Valahogy elképzelhetetlennek tartottam, hogy nélküle menni fog! Ő volt az első aki beült mellém a csónakba, megfogta a lapátot és evezett velem árral szemben. A többiek csak késöbb csatlakoztak és ebben is Ő segített. Ha Ő nincsen velem, akkor úgy haltam volna meg, hogy nem élhettem volna át a szülés-születés csodáját!! Számomra nem az az igazán jó dúla aki találkozik 2x-3x a kismamàval, majd sürög-forog a szülőszobán, hanem az, aki gyermekeként követi figyelemmel a kismamáját, elereszti a kezét, de ha kell akkor figyelmeztet és visszaterel a helyes útra.
Mivel az én vajúdásom elég rövidre sikeredett, így Andinak sem volt túl sok tennivalója „vajúdástámogatás” terén. Azért így is velem szuszogott-lélegzett, masszírozott muskotályzsályával, mécseseket pakolt körém, törülközőt tett a lábaim alá, etett-itatott és minden lehetséges módon próbált értem és a babámért lenni!
Mindig tudta, hogy éppen mire van szükségem, kérnem sem kellett!!
Rengeteg dúlát találhat az ember, de olyan nem sok van mint az Andi, ebben biztos vagyok!!
Ha mégegyszer szülnék, akkor Andi oszlopos tagja lenne a csapatomnak, ez 100%!
Ajánlom mindenkinek Andi nagy-nagy szeretettel, aki egy kicsit többet-mást szetetne kapni, aki nem bízik magában, a testében, akinek szüksége van a bátorításra vagy csak egy jó szóra!
Köszönjük, hogy segítettél, hogy hittél bennünk, hogy velünk voltál és, hogy elvezettél oda, hol megszületik a csoda!!
Kívánok sok sikert, szerencsét, kihívást és rengeteg boldog születést!!