Kézikönyv császármetszés utáni hüvelyi szülésre készülőknek

Császár(ok) utáni hüvelyi szülésre készülsz? Mankókat, kapaszkodókat keresel? Hiánypótló, magyar nyelvű kézikönyv született a Császárvonal gondozásában, szakértőkkel, érintett anya tollából. Minden, ami VBAC, felkészülés, betegjogok, orvos- és kórházválasztás, test és lélek felkészítése, szülőszobai kommunikáció. 10 szakember, praktikus tanácsok – dr. Gutmann Orsolya szülész-nőgyógyász szakmai lektorálásával, dr. Andrek Andrea pszichológus ajánlásával.

A VBAC-könyv második kiadása 2022. október 20-november 13-ig kedvezményes áron előrendelhető a Császárvonalnál, 4990 forint + 0 Ft szállítási költségért magyarországi címre, vagyis ingyen szállítunk minden előrendelőnek! Emellé ráadásul ajándékba adunk egy hűtőmágnest vagy kitűzőt (választható) is, a könyv erőt adó logójával.

Az előrendelt példányokat az ajándékkal legkésőbb 2022. november 15-ig postázzuk az olvasóknak, utána már kizárólag a szokásos partnereinknél lesz elérhető.

A kötet szakmai ajánlóját Dr. Andrek Andrea PhD, pszichológus, a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság alelnöke írta.

E könyv körültekintően, lépésről lépésre vezeti végig az érintett és/vagy érdeklődő olvasót a császármetszést követő hüvelyi szüléshez vezető úton, kitérve az előre jól látható és a szinte láthatatlan meghatározó körülményekre is. Tanácsadók és tanácsok hosszú sora nyújt támpontot abban, milyen alapos felkészülést igényel,ha valaki tudatosan veszi kézbe saját és születő gyermeke sorsát, a szülés és megszületés kiemelkedő életeseményét. És megmutatja, hogy igen, akadnak még intézmények és azon belül szakemberek, akik elkötelezetten támogatják az anyákat és családokat a hüvelyi szülés és a császármetszés utáni hüvelyi szülés folyamatában a mostani, rendkívül nehéz helyzetben is. (…)

Jó szívvel ajánlom hüvelyi vagy császári útravalóul a szülésre készülődve anyáknak, apáknak és az azokkal empatikus, nyitott szívű szakembereknek egyaránt!

(részlet a kötetet indító ajánlóból)

Mit kapsz még az előrendelt kötet mellé?

Az ember tökéletesen megalkotott csodája a világmindenségnek. Évezredeken keresztül funkcionált tökéletesen, amennyiben természetes életkörülményeit nem zavarták meg. A női nem a létezés záloga, és így különösen fontos lenne, hogy élete egyik legmeghatározóbb, legfélelmetesebb, de egyben leggyönyörűbb történésében méltóságában és nyugalmában sértetlen legyen! Ez az egyensúly felborult, félelmetes eredménnyel. Nem lehet eleget sírni, írni, beszélni vagy kiabálni, hogy történjen valami. Hiánypótló könyv, mindenkinek szeretettel ajánlom!

(Pásztor Anna, énekes)